Contactgegevens

Studentenkamerverhuur Heerlen
Bekkerweg 47-k1
6417 BT Heerlen

Telefoon:
B.g.g.:
Fax:
E-mail:

+31 (0)65 422 0740
+31 (0)62 953 3024
+31 (0)45 562 4959
info@studentenkamers.com

Studentenkamers.com is er voor Heerlen

SKV wil graag in samenwerking met de studentenverenigingen, de gemeente Heerlen, een aantal ondernemers en een aantal verhuurders een "studentenstad overleg" opzetten.

Op deze manier kunnen wij samen zorgen voor een "studentvriendelijk" Heerlen. Hierbij kan men denken aan o.a. een "studenten kortingspas", een "verhuurders-certificaat" en een "studenten- evenementenkalender". Alleen door samenwerking kunnen we het imago van Heerlen opkrikken.

S.K.V. en veiligheid

Alle huizen van SKV Heerlen voldoen aan de eisen van de gemeente, de brandweer en de huurcommissie m.b.t. kamerverhuur en beschikken derhalve over een geldige "gebruiksvergunning". De brand-melders/ -blussers/ -haspels worden allemaal jaarlijks gecontroleerd en gekeurd. Wij adviseren alle huurders een eigen WA/Inboedel verzekering af te sluiten aangezien de inboedel van de inwoners niet door de verzekering van de eigenaar wordt gedekt. Zowel de huurcontracten als de huurprijzen zijn getoetst door de huurcommissie.

S.K.V. is er voor huurders

Studentenkamerverhuur Heerlen is een verhuurder van studentenkamers in Heerlen. Hiervoor beschikt SKV over ongeveer 70 eigen kamers, enkele tientallen kamers in beheer en daarnaast een database van nog eens bijna 100 kamers in Heerlen.

Kunnen wij je dus niet direct aan een kamer helpen dan kunnen we je misschien bij een andere verhuurder plaatsen.

S.K.V. is er voor verhuurders

Indien u kamers verhuurt aan studenten kunnen wij u op meerdere manieren helpen. Wij kunnen uw kamers toevoegen aan onze database zodat u meeprofiteert van onze publiciteit, wij kunnen uw bedrijf promoten via de studentensite, wij kunnen u helpen met uw huurcontracten, huurcommissie geschillen en/of gebruiksvergunning.